BOVENGRONDSE ZWEMBADEN
DE WEERSVERWACHTING VOORSPELT EEN HETE ZOMER, DUS VERKOEL MET
EEN DUIK IN EEN BESTWAY BOVENGRONDS ZWEMBAD
RELAX EN ONTSPAN WETENDE DAT JE
EEN KWALITEITSZWEMBAD HEBT OM U IN ONDER TE DOMPELEN DE KOMENDE ZOMERMAANDEN.
POWER STEEL™ BETEKENT MEER DAN ALLEEN DUURZAAMHEID,
HET BETEKENT INNOVATIE.
De Swim Vista-serie beschikt over innovatieve functies die de standaard voor het plezier in de tuin veranderen. Ultra-realistische rotan print - die lijkt op oerwouden van Azië, doorzichtige onderwatervensters en eenvoudig te gebruiken onderhoudsmateriaal. Allemaal ontworpen binnen de sterkte en duurzaamheid van Power Steel.
Een andere innovatie onder de paraplu van Power Steel, de Comfort Jet-serie biedt ontspanning met de AGP-ervaring. Ingebouwde sproeikoppen bieden een ontspannende massage-ervaring.
TECHNOLOGIE
ONZE VERNUFTE TECHNOLOGIE ZORGT VOOR EEN OPTIMALE ZWEMBADERVARING IN JE TUIN
EIGENSCHAPPEN ZWEMBAD
  • FAST SET™
  • |
  • STEEL PRO™ MAX
  • |
  • POWER STEEL™
  • |
  • HYDRIUM™

Alle zwembadframes zijn voorzien van een roest- en corrosiebestendige coating, zodat ze tijdens de zomermaanden worden beschermd. De frames worden verder ondersteund door een 3-laagse steunband voor extra stabiliteit.

Het Seal & Lock Systeem™ is een gepatenteerd frameontwerp dat garandeert dat elke verbinding luchtdicht is en bestand is tegen buigen of lekken. Het pin-clip-ontwerp zorgt er ook voor dat elke verbinding gemakkelijk kan worden verbonden.

Kijk naar binnen of buiten via de ingebouwde onderwatervensters. Het is nu niet meer nodig om een ​​chique resort te vinden voor die onderwaterfoto's. Om nog maar te zwijgen over de extra veiligheid van het kunnen zien van familieleden in het zwembad.

De ultieme comfortinnovatie wat betreft bovengrondse zwembaden. Ingebouwde sproeikoppen zorgen voor een ontspannende massage-ervaring in het comfort van uw eigen zwembad.

Tritech zwembadwanden bieden de structurele integriteit die nodig is voor plezier in de achtertuin. Twee lagen duurzaam PVC omsluiten een dichte laag polyester gaas. Het resultaat is een sterk en toch lichtgewicht materiaal.

Antimicrobiële filterpatronen zijn de eerste filtratieapparaten die de groei van bacteriën in uw zwembad voorkomen. De cartridges vereisen geen extra onderhoud of installatie, maar zorgen voor gezonder, schoner zwembadwater.

De Chemconnect™ chemische dispenser is een handige vervanging voor de traditionele chemische drijver. Het accessoire functioneert precies hetzelfde als een drijver, behalve dat het is aangesloten op een klep op de wand van het zwembad, waardoor er meer ruimte vrij wordt gemaakt om te genieten van uw zwembad.