НАДУВНЫЕ КРОВАТИ
РЮКЗАКИ
ПАЛАТКИ
СПАЛЬНЫЕ МЕШКИ
АКСЕССУАРЫ
LUCHTBEDDEN
Pavillo ™ buitenluchtbedden en -meubels laten je ontspannen en tijd doorbrengen in de natuur zonder een goede nachtrust op te offeren. Met veel verschillende opties, waaronder ons gespecialiseerde Tritech™ -materiaal, tot flocking en zelfs een draagbare zakkenpomp, zijn deze bedden gebouwd voor het buitenleven.
RUGZAKKEN
Onze collectie stevige (duurzame) rugzakken, in verschillende kleuren en modellen, is veelzijdig en rijk aan details. Met een bereik van maten variërend van 30 liter tot 70, elke rugzak heeft zakken en strategische structuren met functies zoals DryFit-technologie, voor meer functionaliteit, en de Spineflow-structuur, om je rug beter te ondersteunen.
TENTEN
Solo-avonturiers, kleine groepen of grote gezinnen, Pavillo tenten zijn geschikt voor elke situatie en gelegenheid - om te kamperen of om snel een schuilplaats te voorzien. Functies zoals transparante ramen en gaasramen, opbergvakken aan de binnenzijde, innovaties zoals Airframe™ opblaasbare palen maken onze tentencollectie ideaal voor natuurliefhebbers.
SLAAPZAKKEN
Kies je stijl en maak je klaar voor een goede nachtrust onder de sterren met de Pavillo™ slaapzakken. Met verschillende kleuren, vormen en functies zoals capuchon of wrap-around, staat de slaapzak die je nodig hebt hier op je te wachten.
ACCESSOIRES
Onze diverse items zijn de essentiële, must-have items voor avonturen in de natuur. Koeltassen, campingstoelen, slaapmatten en nog veel meer!
TECHNOLOGIE
PAVILLO-PRODUCTEN ZIJN ONTWORPEN OM DE ELEMENTEN VAN DE NATUUR TE WEERSTAAN ZOALS EXTREME TEMPERATUREN EN SLIJTAGE.
Fortech luchtbedden bieden de beste materiaalsoort voor luchtmatrassen met duurzaamheid. Deze technische innovatie combineert polyester gaas en duurzame PVC met elkaar zodat het bed bestand is tegen uitrekken en uitzakken, maar ook zacht aanvoelt.
EEN OPBERGTAS DIE FUNCTIONEERT ALS EEN POMP Druk de airbag samen voor probleemloos opblazen - Het duurt slechts 5-7 compressies om het luchtbed volledig op te blazen. Geen pomp nodig!
AIRFRAME™-technologie maakt het opstellen van een kamp een fluitje van een cent. Sla het monteren van stokken over en blaas in plaats daarvan gewoon de sterke en stabiele luchtbeam kamers op. De palen zijn gemaakt van TPU en bedekt met een duurzame nylon ritssluiting voor extra bescherming en stabiliteit.
DryFit Technology™ is de op aluminium gebaseerde ondersteuningsstructuur binnen onze wandel- en campingrugzakken die de luchtstroom rond de rug en schouders van de gebruiker verhoogt. Dit vermindert transpireren enorm en verhoogt het comfort zonder extra gewicht toe te voegen.