TRITECH™ SERIE
FORTECH™ SERIE
ALWAYZAIRE™ SERIE
MEUBELS & ANDEREN

LUCHTBEDDEN & -MEUBELS

DRAAGBARE EN VEELZIJDIGE SLAAPOPLOSSINGEN VOOR ALLE GELEGENHEDEN

BESTWAY ONDERSTEUNT U THUIS EN ONDERWEG MET DRAAGBARE SLAAPOPLOSSINGEN EN FUNCTIONEEL LUCHTMEUBILAIR VOOR VOLWASSENEN OF KINDEREN

Bestway luchtbedden en luchtmeubilair worden over de hele wereld verkocht, met kwalitatieve comfortoplossingen als ingebouwde pompen, hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen.
RELAX & RUSTIG SLAPEN
ONZE GEPATENTEERDE POMPTECHNOLOGIEËN EN INNOVATIEVE MATERIAALCOMBINATIES BIEDEN HET BESTE IN LUCHTBEDCONSTRUCTIE.

COMFORT WAAR JE VAN HOUDT

Ontworpen om nooit lucht te verliezen, zodat u nooit slaap verliest.

DUURZAAM

We gebruiken gerecycleerd materiaal om onze ecologische voetafdruk te verkleinen

KWALITEIT

Moderne engineeringtechnieken en wereldwijd gebruikte materialen zorgen ervoor dat elk luchtbed voldoet aan de kwaliteitsnormen
EEN MAAT EN STIJL VOOR IEDEREEN EN ELKE PLAATS
Voor kleine ruimtes of voor een gezin, ons assortiment heeft voor ieder wat wils
TECHNOLOGIE
ONZE DUBBELE POMP-TECHNOLOGIE, INGEBOUWDE POMPEN EN STOFCOMBINATIES BIEDEN HET BESTE IN LUCHTBED-TECHNOLOGIE

De ultieme oplossing voor draagbaar comfort, Bestway luchtmeubilair is voorzien van trendy kleuren, verstelbare 3-in-1 items en veelzijdige meubels die zijn ontworpen voor een scala aan toepassingen en gelegenheden.

Geef uw kleintje een onvergetelijke nacht met ingebouwde projectieapparaten die een veelkleurige sterrenhemel op het plafond van de slaapkamer of bovenaan in de tent van uw kind weergeven.

Het AlwayzAire dubbele pompsysteem is uitgerust met een primaire pomp die het oppompen regelt, terwijl een secundaire pomp het geluid gedurende de nacht in stilte handhaaft - geen lekken.

Tritech luchtbedden bieden een superieure stabiliteit dankzij de constructie. Een dichte kern van polyester gaas wordt geplaatst tussen twee duurzame lagen PVC, zodat elk bed is ontworpen om duurzaam te zijn terwijl het de inherente voordelen van een draagbaar bed biedt.

Fortech luchtbedden bieden de beste materiaalsoort voor luchtmatrassen met duurzaamheid. Deze technische innovatie combineert polyester gaas en duurzame PVC met elkaar zodat het bed bestand is tegen uitrekken en uitzakken, maar ook zacht aanvoelt