WATER
GRAS
BINNEN
RECREATIEF SPEELGOED
MAXIMALISEER HET PLEZIER VAN UW ZWEMBAD, WOONKAMER, TUIN EN MEER MET INNOVATIEF SPEELGOED DIE ZICH OP SPRINGEN, PLONSEN EN GLIJDEN RICHT.
Onze enorme collectie speelgoed zorgt ervoor dat uw kinderen van gladde glijbanen glijden, de hele dag stuiteren of genieten van het zwembad. Met meerdere merken die wereldwijd actief zijn, hebben we de speelgoedcategorie in drie secties ingedeeld: water, gras en binnen.
WATER
Onze opblaasbare zwembadartikelen zijn over de hele wereld gekend en brengen plezier en functionaliteit naar klanten die willen genieten van het zwembad, het meer of het strand. Klim op een gigantisch opblaasbaar dier of relax op een comfortabele lounge luchtmatras.
GRAS
Onze collectie buitenspeelgoed brengt innovatie in het traditionele aanbod van glijbanen, waterparken en sproeiers. Populaire opties zijn onder meer waterglijbanen met ingebouwde sproeiers en dompelbaden, zelfs opblaasbare waterparken met meer functies dan een Zwitsers zakmes. Elk item is ontworpen om leuk en betaalbaar te zijn en de dag van elk kind op te vrolijken.
BINNEN
Als het weer buiten vreselijk is, is het binnenspeelgoed van Bestway zo heerlijk! Bouncers met ingebouwde pompen zijn gemakkelijk op te blazen, terwijl ballenbaden een veilige plek zijn waar elke peuter op ontdekking kan gaan.
LICENTIE
s Werelds meest geliefde merken eisen efficiënte productie naast innovatieve geesten. Daarom vertrouwen deze merken (en andere) op Bestway om jaar na jaar de beste licenties, white-label en partnership-oplossingen te bieden.
KLIK HIER voor meer informatie over onze Disney-producten!
Fisher-Price en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van en worden gebruikt onder licentie van Mattel. ©2019 Mattel, Inc.